Eijo
Image default
Business

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider

Met Hosted telefonie van De Nederlandse Provider hoef je geen dure en ingewikkelde telefooncentrale meer aan te schaffen maar kun je gemakkelijk altijd en overal gebruik maken van een telefooncentrale in de cloud. Jouw telefooncentrale bevindt zich dus niet meer op een vaste locatie binnen jouw bedrijf maar is online altijd en overal toegankelijk.

Voordelen van Hosted telefonie

Een groot voordeel van Hosted telefonie is dus dat je altijd en overal de beschikking hebt over jouw telefooncentrale. Je hoeft dus geen duur telefoonabonnement en onderhoudscontract af te sluiten bij een provider. Omdat je belt via het internet bespaar je ook nog eens veel op abonnementskosten en gesprekskosten. De telefooncentrale in de cloud is ook nog eens super modern en van allerlei nieuwe functies voorzien. Mocht jouw onderneming groeien dan groeit de telefooncentrale gewoon met het bedrijf mee. Omdat de telefooncentrale geen fysieke centrale is maar zich in de cloud bevindt kun je deze heel gemakkelijk aanpassen en uitbreiden. Jouw telefooncentrale is ook nog eens super veilig en betrouwbaar. Kies je voor Hosted telefonie van De Nederlandse Provider dan regelen zij alles voor je tegen een scherpe prijs en heb je er ook nog eens geen omkijken meer naar.

Zo kun je gemakkelijk overstappen naar Hosted telefonie

Overstappen naar Hosted telefonie van De Nederlandse Provider gaat dit heel simpel. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met een van de telefoon experts van De Nederlandse Provider en zij zullen je daarna binnen 24 uur vrijblijvend een offerte op maat toesturen. Indien je akkoord gaat met de offerte gaat De Nederlandse Provider direct voor je aan de slag en regelen ze alles voor jou. Je hoeft je niet druk te maken over nummerportering, het configureren van de telefooncentrale of het opstellen van een nummerplan. Al deze technische handelingen worden je uit handen genomen door De Nederlandse Provider. Als alles eenmaal werkt kun j e meteen met Hosted telefonie aan de slag. Mocht je naderhand nog vragen hebben of ondersteuning wensen dan staan de telefonie experts altijd voor jou en je werknemers klaar. Kortom, bij De Nederlandse Provider stap je zorgeloos over naar het nieuwe bellen.

Related Posts

Boeken-drukken.com drukt al uw boeken volgens de beste manier

Een boekenscanner van Repromat

VT2000 – Den Haag Vereniging van Eigenaren beheer