Eijo
Image default
Business

Hoe EKH.nl mijn bedrijf redde

EKH.nl heeft mijn bedrijf een groot dienst bewezen. Ik ben momenteel vier jaar werkzaam bij een erg leuk bedrijf. Ik heb het er erg naar mijn zin en zou voor geen geld weg willen. Mijn collega’s zijn uitgegroeid tot vrienden, en mijn leidinggevende is een hele lieve vriendelijke man. Deze leidinggevende heeft altijd het beste met je voor, gelukkig kunnen mijn baas en ik het ook altijd met elkaar vinden. Het bedrijf kent echter wel enkele problemen. Zo merken mijn collega’s en ik dat het proces een stuk effectiever aangepakt kan worden. Zo lopen we regelmatig tegen problemen aan en weet ik zeker dat de veiligheid ook een stuk beter kan.

Hulp zoeken bij EKH.nl

Daarom besloot ik EKH.nl in te schakelen. Maar voordat dit zover was moest ik eerst nog even mijn baas overtuigen. Deze vriendelijke, maar ook oude man is namelijk behoorlijk eigenwijs. Hij wil vaak alles zelf oplossen en zal niet snel toegeven dat hij hulp kan gebruiken. Toch liep ik gewoon zijn kantoor binnen en begon hem te vertellen over EKH.nl

Wat is EKH.nl

EKH.nl is een bedrijf gespecialiseerd in hijsen en heffen en de wet- en regelgeving hiervan, vertelde ik hem. Ik merkte dat hij geïnteresseerd was en ging verder. EKH kan helpen met verschillende werkprocessen en helpt je ook met de zaakjes op orde houden. Na nog meer verteld te hebben onderbrak hij mij. Hij vertelde me dat hij geïnteresseerd was en dat hij graag zelf even onderzoek wilde doen. Keurmeester inschakelen van EKH.

Het resultaat

Een weekje later kwam hij naar met toe. Hij vertelde me dat hij hen benaderd had en dat er verbetering plaats zou vinden. Ik had hem al in tijden niet zo enthousiast gezien. Ik was erg benieuwd met wat voor resultaten EKH.nl zou komen. We zijn nu een poos later en EKH.nl heeft mijn hele bedrijf verbeterd. We werken sneller, effectiever en veiliger. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat de boekhouding veel beter geregeld is. Mijn baas is elke dag veel vrolijker en kan veel meer genieten van zijn laatste jaren werken. Ik ben EKH.nl erg dankbaar en wil hen aan iedereen aanraden. 

Related Posts

Schitterende Israël reizen

Professionele yoyo

De mooiste grafstenen bij Artea Grafmonumenten