Het kopen van een refurbished iPad is een verstandige keuze

Eijo

Wat is eigenlijk het verschil tussen een refurbished iPad en een tweedehands iPad? In dit artikel leggen we het verschil uit en gaan en bespreken we het onderwerp ‘refurbished’ verder.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished iPad is in vrijwel alle gevallen eerder gebruikt. Dit is dus hetzelfde als bij een tweedehands iPad. Toch is er een wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished. Een refurbished iPad wordt door Forza Refurbished  grondig gecontroleerd door techniekers. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn herstelt en vervangen door nieuwe onderdelen. Ook ontvang je twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPad. Refurbished biedt dus een hoop meer zekerheid in vergelijking met een tweedehands iPad van een particulier.  

Toegankelijk voor ieder budget

Forza Refurbished werkt met product condities om zodoende de uiterlijke kenmerken van een refurbished iPad te kunnen onderscheiden. Het grootste voordeel van de productcondities is dat er voor ieder budget wel een bijpassende iPad is. Je bent het voordeligst uit met een B-grade iPad. Deze iPad is zichtbaar gebruikt maar 100% technisch in orde. Het kopen van refurbished wordt steeds populairder, naast een financieel aantrekkelijke keuze, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.

Financieel aantrekkelijk

Als je een refurbished iPads kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan kun je het beste kiezen voor een refurbished iPad van Forza Refurbished. Het kopen van een refurbished iPad is een zeer betrouwbare keuze. Helemaal wanneer je kiest voor Forza Refurbished. Je kunt tot wel 60% besparen in vergelijking met de nieuwprijs. Daarnaast ontvang je ook nog eens standaard twee jaar garantie op je aankoop.

https://www.forza-refurbished.be/apple-ipad