Het beste parkeeradvies voor uw parkeergarage

Eijo

Bent u eigenaar van een parkeergarage en wel toe aan wat extra parkeeradvies? In dat geval bent u bij Parkeeradvies.com helemaal aan het juiste adres! Wij zijn sinds vele jaren specialist op het gebied van het geven van goed parkeeradvies. Zo vertellen wij u graag hoe u uw parkeergarage zo goed mogelijk in kunt delen en hoe u uw winst zo hoog mogelijk kan laten zijn. Wij geven u graag een aantal tips die u een heel eind op weg kunnen helpen en hopen u hiermee te helpen met het ontdekken van de vele mogelijkheden die u met uw parkeergarage hebt.

Omzetberekening als het gaat om parkeeradvies

Een van de eerste tips die wij geven als het gaat om parkeeradvies, is dat het belangrijk is om een nieuwe omzetberekening te maken als u een parkeergarage gaat openen. Deze omzet van uw parkeergarage is vooral afhankelijk van de locatie waar de garage gepositioneerd is. Daarnaast moet u zich ook afvragen hoe groot de parkeervraag is en of de parkeerdruk afkomstig is van drukke evenementen uit de omgeving. Daarnaast hangt de bezettingsgraad van nog een aantal andere factoren af. Zo is het belangrijk om te weten hoe het zit met de bereikbaarheid, vindbaarheid, bekendheid, prijs en de promotie van uw nieuwe parkeergarage.

De vier P’s

Een andere goede tip voor het verhogen van de omzet van uw parkeergarage, is om te gaan werken met het stimuleren van de 4 P’s. De eerste “P” staat voor Plaats. Hierbij is het van belang dat uw parkeergarage beter vindbaar en bereikbaar is. De vindbaarheid kunt u eenvoudig verbeteren doormiddel van Google en andere zoekmachines bijvoorbeeld. De tweede “P” staat voor Product. Hierbij gaat het om de uitstraling van uw parkeergarage en het gebruiksgemak. Ten derde hebben wij Prijs. Zorg ervoor dat u goede concurrerende prijzen ontwikkeld en gebruik maakt van verschillende programma’s om dit tot stand te brengen. Als laatste gaat het om Promotie. Zorg ervoor dat men weet van uw parkeergarage en zet leuke acties en promotiemateriaal in.

Neem een kijkje op parkeeradvies.com

Wij hopen dat u wat heeft aan ons parkeeradvies en nodigen u altijd van harte uit om contact met ons op te nemen via onze website!