Eijo
Image default
Business

Handgemaakte zilveren Sieraden van Bellano

Het Nederlandse label Bellano verkoopt verschillende handgemaakte zilveren sieraden die je eenvoudig kunt bestellen via de webshop. De sieraden zijn origineel, exclusief, trendy en betaalbaar. Iets wat voor elke vrouw belangrijke punten zijn. Naast vakmanschap, gebruikt Bellano ook uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit voor haar sieraden. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Handgemaakte zilveren sieraden

De handgemaakte zilveren sieraden van Bellano zijn door een team in Azië in elkaar gezet met materiaal als Goud, Rhodium platinum en Swarovski kristallen en parels. Het ontwerpen van de sieraden gebeurt samen met de klant in Nederland, zodra het ontwerp klaar is en de maten gemeten zijn wordt het ontwerp naar het team in Azië gestuurd die ze met veel passie en vakmanschap in elkaar zet.

De handgemaakte sieraden zijn stijlvol, origineel en tijdloos. Dat betekend dat de uitgebreide en unieke collectie geschikt is voor alle vrouwen en geschikt voor alle gelegenheden. Natuurlijk zijn er een aantal populaire items in de collectie, namelijk:

U kunt de foto’s van de gehele collectie bekijken op de website. Hier vind je ook meer informatie over de producten en diensten die het bedrijf levert.

Bellano

Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten en het materiaal waarvan ze gemaakt zijn ontvang je bij het kopen van een van de exclusieve handgemaakte zilveren sieraden maar liefst 2 jaar garantie. Dat betekend dat je je geen zorgen hoeft te maken bij het doen van een grote uitgave aan een van de collectie items van Bellano.

Mijn ervaring

Graag deel ik mijn ervaringen met het Nederlandse label Bellano met jullie. Ik heb een aantal dagen geleden namelijk een set van hun handgemaakte zilveren sieraden aangeschaft, en heb er enorm veel plezier van. De sieraden zijn gemakkelijk te dragen en eenvoudig te combineren bij verschillende outfits en gelegenheden. Een echte aanrader dus.

Voor meer informatie kun je terecht op hun website. Hierop vind je verschillende afbeeldingen van hun producten en kun je lezen over hun werkwijze. Kijk op www.bellano.nl

Related Posts

Slotenmaker

Heren sieraden de laaste mode de heren oorbelllen

Mijn nieuwe eiken vloer!