Grofvuil container huren: de keuze uit meerdere formaten

Gaat u een grofvuil container of rolcontainer huren? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en u kunt bovendien aparte containers voor verschillende afvalstromen bestellen. Een container met een inhoud van 3 m3 is ideaal als u een kleine hoeveelheid grofvuil af moet voeren. Gaat u uw huis een flinke beurt geven en moet uw badkamer, keuken of uw hele interieur eruit gesloopt worden? Dan is het aan te raden om een grote grofvuil container te huren. De grootste container is ruim 6 meter lang en meer dan 2 meter breed en heeft een inhoud van 30 m3. Daarin kunt u een enorme hoeveelheid bouwafval kwijt.

Schone en nette rolcontainer huren

Als u een rolcontainer gaat huren, is het belangrijk dat deze schoon en netjes is. Daarnaast is het fijn als deze is voorzien van een slot. Zo weet u zeker dat ongenode gasten geen gebruik kunnen maken van uw container. In het aanbod vindt u onder andere een rolcontainer met een inhoud van 1000 liter. Deze container is bijzonder populair onder bedrijven en organisaties. Met een breedte van 137 centimeter, een lengte van 110 centimeter en een hoogte van 130 centimeter kunt u er meer dan voldoende karton, papier of ander bedrijfsafval in kwijt. Behalve een afvalcontainer kunt u bijvoorbeeld ook een grofvuil container huren voor de afvoer van diverse soorten vuilnis.

Vaste all-in prijs voor een grofvuil container en rolcontainer huren

Een grofvuil container huren kan voor een vaste all-in prijs. U betaalt altijd een vast bedrag en zult nooit te maken krijgen met onverwachte kosten achteraf. Vooraf wordt met de huurder een tarief afgesproken waarin alles zit inbegrepen. Dit tarief bestaat uit de kosten voor het plaatsen en ophalen, huur van de container, verwerking van het afval, milieutoeslag en de btw. Doordat dit op voorhand allemaal al wordt berekend, komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Het huren van een rolcontainer of grofvuil container doet u doorgaans voor een periode voor 8 weken. Als u een container langer nodig heeft, is dat altijd bespreekbaar.