Eijo
Image default
Business

GPS Trackers

Global Trackmarks is een bedrijf dat specialiseert in GPS Trackers, fleetmanagement en rittenregistratie. Dit houdt in dat Global Trackmarks zich bezighoudt met het tracken van wagens van bedrijven. Zij doen Track & Trace internationaal en nationaal.

 

Track and trace

Global Trackmarks heeft ervaren vakmensen op het gebied van rittenregistratie en meer. Bedrijven kunnen de Track and Trace experts inhuren om de organisatie van bezorging en ophaling van spullen goed te coördineren. Een specialiteit van het bedrijf zijn voornamelijk GPS Trackers. Dit houdt in dat de experts alles weten over gps en hoe dit precies werkt. Dit zorgt ervoor dat zij op een kwalitatieve en betrouwbare manier elk voertuig kunnen volgen. Ze planten een GPS Tracker in een voertuig, waarna zij altijd precies kunnen weten waar het voertuig zich bevindt.

 

Fleet management

Met behulp van GPS Trackers doet Global Trackmarks aan fleet management. Dit houdt in dat zij met behulp van gps een ‘vloot’ van voertuigen van een bedrijf managen. Dit betekent dat zij de auto’s, busjes en vrachtwagens van bedrijven in de gaten kunnen houden en organiseren. De experts weten precies waar elk voertuig is en wat deze aan het doen is. Dit zorgt ervoor dat elk voertuig optimaal ingezet kan worden.

 

GPS Trackers en rittenregistratie

Naast dat het bedrijf gespecialiseerd is in Track and Trace en hiermee op uitstekende wijze doet aan fleetmanagement, werkt het bedrijf ook mee aan rittenregistratie. Rittenregistratie kan erg veel werk zijn. Elke chauffeur moet precies bij houden hoeveel hij gereden heeft, welke routes er zijn afgelegd en hoe vaak hij pauze heeft genomen. Het bijhouden van al deze gegevens kosten echter veel tijd en moeite, die beter besteedt kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat je maximaal kan werken, kan Global Trackmarks ook de rittenregistratie overnemen. Neem voor meer informatie over GPS Trackers, Track & Trace internationaal en meer contact met de experts op.

 

http://www.globaltrackmarks.nl/

Related Posts

Trouwfilm laten maken betekent een lach en een traan vastleggen

Vervangen van uw dakkapel

Vind online een slotenmaker Zoetermeer