Eijo
Image default
Business

Glazen deuren

De mogelijkheden van glazen deuren

Bent u op zoek naar een nieuwe deur voor in uw huis? Zoek dan niet verder, want Glaskoning biedt u vele mogelijkheden op het gebied van glazen deuren. Mocht u nu denken: glazen deuren bieden niet veel verschillende mogelijkheden. Dan is dit een goede gelegenheid om daar nog is over na te denken.

Een glazen deur op maat

Of u op zoek bent naar een glazen deur voor in uw douche of een afscheiding wilt tussen uw huiskamer en de keuken de keuzes zijn er genoeg.

  1. Bent u opzoek naar een robuustere uitstraling, dan is dikker glas een goede optie.

  2. Heeft u wel behoefte aan zonlicht, maar wilt u er niet doorheen kunnen kijken? Ga dan voor glas met een matterend effect.

  3. Op zoek naar een deur, maar mag deze niet te veel ruimte innemen. Voor dit probleem kan u gaan voor een glazen schuifdeur. Met deze deur heeft u de gewenste afscheiding zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

  4. Zelfs glas met een grijze gloed is verkrijgbaar, hierdoor lijkt het iets meer op een “standaard” deur, maar krijgt het licht meer de kans om er doorheen te komen.  

  5. Voor het plaatsen van de deuren zijn geen kozijnen vereist. De deuren kunnen direct tegen de muur geplaatst worden. Ook het plaatsen op een kozijn is geen probleem.

Voor de beste glazen deuren waar u op kunt vertrouwen gaat u naar Glaskoning. Zij voorzien u van het beste advies en leveren prachtige glazen deuren die aan al uw wensen voldoen. Bel direct 0318 763 900 of mail naar info@glaskoning.nl.

 

Related Posts

Refin tegels kopen

ouder worden betekent, meer verantwoordelijkheden

Airco bedrijf Rotterdam