Gezocht: massage opleiding

Eijo

Ik wil graag een massage opleiding gaan volgen. Ik heb namelijk een manicure en pedicure bedrijfje alleen ik wil er nu ook massages bij gaan geven. Ik vind het altijd al fijn om andere mensen te laten genieten en zich weer heerlijk te voelen. Ook vind ik masseren erg leuk om te doen en wil ik er graag meer vanaf weten. Ik vind het ook super interessant om te leren hoe alle spieren in het menselijk lichaam nu werken. Nu krijg ik ook wel voldoen aan het mooi maken van de mensen die komen maar met een massage erbij denk ik ook dat er meer mensen zullen gaan komen.

Positivetouch.nl

Ik zocht naar een bedrijf dat massage opleiding verstrekte. Ik zocht ook wel iets in de buurt van Arnhem aangezien ik daar woon. Het is niet fijn om voor zo’n opleiding van een dag in de week elke keer heel Nederland door te moeten rijden. Ik kwam nadat ik een aantal andere bedrijven had gevonden terecht bij de website van positivetouch.nl.

Dit is een bedrijf wat je in een korte opleiding leert om te masseren. Ze hebben ook een breed assortiment van de cursussen die ze aanbieden. Ik zocht contact met dit bedrijf en vroeg wat meer informatie op. Bij de informatie zat ook een uitnodiging voor de speciale informatieavond. Dit vond ik wel een goed plan en ik besloot naar deze informatieavond te gaan. Na deze avond was ik echt overtuigd en wist ik het zeker, ik ga een massage opleiding doen.

De opleiding

De opleiding ging eigenlijk wel goed en binnen 3 weken had ik mijn opleiding behaald. Het was allemaal erg interessant en ik ging er elke keer weer met goede moed heen. Ik was best zenuwachtig toen de eindtoets daar was. Maar ik was geslaagd en dat was erg fijn.