Eijo
Image default
Business

Garage in Veenendaal gezocht

Voordat u contact opneemt met Garage Geurtsen uit Veenendaal zijn er andere belangrijke zaken die u moet doen wanneer u betrokken bent geweest bij een auto-ongeluk. Het belangrijkste dat u moet doen wanneer u betrokken bent bij een ongeval, is natuurlijk stoppen. Dat bent u volgens de wet verplicht. Zelfs als u denkt dat er geen schade is ontstaan, moet u op elk moment dat u ergens tegenaan botst, uw auto tot stilstand brengen. Geef nooit de verantwoordelijkheid voor het ongeval toe. Uw verzekeringspolis is een contract, en uw contract voor uw verzekering met uw autoverzekeraar bepaalt dat u onder deze omstandigheden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid moet aanvaarden. Als u verwacht dat de verzekeringsmaatschappij uw schadeclaim zal afhandelen, laat hen dan het woord voeren.

Garage Veenendaal met 30 jaar ervaring

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeval, staan de professionals van Garage Geurtsen natuurlijk direct voor u klaar als u een ongeval niet heeft weten te voorkomen. Deze checklist helpt u te weten wat u moet doen na een auto-ongeluk.

Bepaal de omvang van de schade of verwondingen

Controleer of iemand dringende medische zorg nodig heeft. Als dat mogelijk is, probeer de voertuigen dan niet te verplaatsen, tenzij ze een groot probleem met het verkeer veroorzaken. Wacht indien mogelijk op de politie voordat u iets verplaatst.

Neem contact op met de politie

Zelfs bij een klein ongeval is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er een wettelijk ongevallenrapport is.

Beperk uw gesprek over het ongeval met de andere partij

Het is belangrijk om uw discussie over het ongeval te beperken en geen enkele fout of aansprakelijkheid toe te geven. U moet over het ongeval alleen praten met de politie, medische professionals en uw verzekeringsvertegenwoordiger.

Ontvang de feiten van uw auto-ongeluk

Dit is het deel dat de meeste mensen op voorhand wel zullen weten dat het belangrijk is, maar vaak vergeten door de stress die veroorzaakt wordt door het ongeval. Het is belangrijk om namen, adressen en telefoonnummers te krijgen van iedereen die betrokken is bij het ongeval. Een beschrijving van de auto en kenteken kan ook nuttig zijn, maar zorg ervoor dat u ook hun verzekeringsmaatschappij en het voertuigidentificatienummer van hun auto heeft.

Over het herstellen van de schade aan uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken als u de professionals van Garage Geurtsen inschakelt. Met meer dan 30 jaar ervaring, zit dat zeker goed.