Eijo
Image default
Business

Gadgets voor in en rondom de auto

Je auto begint achter de feiten aan te lopen, de technologie van tegenwoordig sprint voorruit en jij rijdt in je Ford Ka uit 2000. Toch zijn er een aantal handige gadgets voor weinig geld te vinden waardoor jouw auto weer helemaal op niveau is. In dit artikel vind je een aantal gadgets die zeker het overwegen waard zijn.

Dashboard camera Een dashboard camera kan prachtige beelden vastleggen van mooie ritten op de weg. Maar een dashboard camera komt ook van pas in noodgevallen of ongelukken. Een dashboard camera legt alles vast wat er gebeurt tijdens het rijden, waardoor je kentekens van auto’s goed terug kan kijken en precies kan zien wat er tijdens een ongeluk gebeurt. Deze gadget heeft dus twee voordelen. In Rusland heeft iemand een inslaande komeet vast kunnen leggen met behulp van een dashcam. Hoe gaaf is dat.

Achteruitrijcamera Als we het dan toch hebben over camera’s dan kunnen we doorgaan met achteruitrijcamera’s en dan voornamelijk draadloze achteruitrijcamera’s. Deze camera’s helpen je bij het inparkeren omdat ze beeld geven van wat er aan de achterkant van de auto gebeurt. De draadloze versies zijn heel gemakkelijk te installeren en kosten tegenwoordig steeds minder. Ga dus snel een achteruitrijcamera kopen!

Een Bluetooth carkit Deze gadget zorgt ervoor dat je via bluetooth gemakkelijk muziek kan afspelen in je auto. Je kan ook makkelijk een aux-kabel in je auto aanbrengen, maar zodra er gewisseld moet worden levert dit meestal toch een beetje gehannes op. Met behulp van een bluetooth set kan je gemakkelijk muziek afspelen. Ook kan je via dit systeem je mobiel hands free opnemen in de auto. Dit kan je veel boetes voorkomen als je daar een handje van hebt.

Een anti slip strip Een anti-slip strip zorgt voor wrijving tussen voorwerpen die je hierop legt. Je kan hier simpelweg je mobiel op leggen, zonder dat ze weg glipt en op de grond valt.

https://www.vanzwitserland.nl/