Eijo
Image default
Offers

Fysiotherapie nodig in Hoogland?

Heeft u behoefte aan fysiotherapie in Hoogland? Dan bent u bij Zee in Beweging aan het juiste adres. Wij zijn hét centrum voor fysieke en mentale vitaliteit en daarom gaan wij samen met u een balans vinden tussen uw fysieke- en uw mentale gezondheid. Dit wordt allemaal gedaan in Amersfoort. Onze expertises bij Zee in Beweging zijn naast fysio ook nog (loopbaan)coaching, diëtetiek en psychotherapie. Voordelen bij Zee in Beweging zijn dat u altijd aan de slag gaat met de beste professionals in een vak. Ook ervaart u geen wachttijden en kunt u direct een afspraak maken. Wij vinden het belangrijk om op een professionele maar toch persoonlijke manier aan het werk te gaan waardoor u altijd een aanpak op maat krijgt. Ook kunt u bij ons terecht als bedrijf voor uw werknemers. Thema’s die wij tijdens onze sessies hanteren zijn fysiek fit, mentaal in balans, in ontwikkeling & groei, zelfsturend & pro-actief en vinden het belangrijk om ten alle tijdens duurzaam inzetbaar te zijn. Meer over de behandeling fysiotherapie .

Aan de slag met fysiotherapie in Hoogland

Zee in Beweging gaat graag met u aan de slag met fysiotherapie in de Amersfoortse wijk Hoogland. Andere wijken waar wij ook werkzaam zijn, zijn de wijken Nieuwland, Kattenbroek en Vathorst. Zoals u al eerder kon lezen vinden wij het belangrijk om iedereen een persoonlijke aanpak te geven. Samen met u gaan wij kijken naar de achterliggende oorzaak van uw klacht(en) en gaan daarna kijken naar hoe wij het probleem het beste kunnen behandelen. Tijdens alle sessies staat het zelfherstellende vermogen van ons lichaam centraal. Behandelingen waar wij mee werken zijn bijvoorbeeld Medical taping, het Mulligan concept en diverse oefentherapieën. Wij kunnen u helpen bij bijvoorbeeld als u nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn of knieklachten ervaart.

Psychosomatische fysio

Ook als u lichamelijke klachten ervaart waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is, staan wij bij Zee in Beweging graag voor u klaar. Wij helpen u door middel van psychosomatische fysiotherapie.  Hierbij besteden wij aandacht aan psychische factoren die mogelijk een rol kunnen spelen bij de fysieke klachten die een cliënt ervaart. Denk bijvoorbeeld aan overmatig stress, buikklachten en onverklaarbare spierpijn.

 

Related Posts

Zonnepanelen erg in trek

Zonnepanelen in Veenendaal

Met de materialen van All Dent is mijn praktijk compleet!