Flash tattoos

Je hebt er vast wel eens aan gedacht om een tattoo te laten zetten. Zo’n prachtige tekening op je lichaam, dat is toch wel bijzonder. Maar je weet dat mode snel kan veranderen, en jouw persoonlijke voorkeuren kunnen over een paar jaar compleet anders zijn. Dan zijn flash tattoos écht een uitkomst. Deze flash tattoos draag je drie tot zes dagen, of zelfs één avondje als je dat wilt, en ze zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. De grote Hollywood sterren zijn helemaal weg van flash tattoos. Als jij de collectie met eigen ogen ziet ben jij ongetwijfeld ook overtuigd!

 

Wat zijn flash tattoos?

Heel simpel uitgelegd zijn het plakplaatjes voor op jouw lichaam. Je brengt de flash tattoos pijnloos aan, en kan ze later ook weer pijnloos verwijderen. Meestal blijven ze drie tot zes dagen zitten, maar eerder verwijderen kan altijd. Omdat ze niet als echte tattoos in je huid zitten kunnen er ook veel meer kleuren gebruikt worden. Je kunt zelf kiezen of je een realistische nep tattoo op je arm wilt zetten, je kunt net zo makkelijk glitter flash tattoos op je nagels aanbrengen. Met flash tattoos zijn er geen regels!

 

Van klein naar groot

De kleinste flash tattoos zijn zo klein dat je ze zelfs op je nagels kunt aanbrengen. Als je geen gaatjes hebt kun je ze ook op je oorlel plakken, geen probleem. De middelmaat flash tattoos zien er meer uit als normale tattoos maar je kunt ze krijgen in veel meer kleuren en afbeeldingen. Van een tribal in één kleur tot complete kunstwerken. De flash tattoos zijn dekkend dus je kunt ze op elke huid aanbrengen.

 

Samen plakken is leuker!

Bestel meer flash tattoos of een set en help elkaar de tattoos plakken. Het is ook een aanrader voor een sleep-over of een vrijgezellenfeestje! Maak het leven leuker en kleurrijker met flash tattoos!

https://www.ikbensieraden.nl/flash-tattoo-kopen/