Explanimation in Eindhoven

Eijo

Explanimation in Eindhoven

Je ziet ze overal op het internet. Op websites van bedrijven en op Facebook: explanimations. Een goedgemaakte explanimation bereikte en groot publiek. Goede animaties kunnen zelfs viral gaan, wanneer ze worden gedeeld op social media. Wanneer je ziet dat bedrijven er succes mee boeken, dan wil je dat zelf natuurlijk ook. Maar ja, je bent goed in je eigen vak, maar van animatie video’s heb je geen verstand.

Bel Donker Media voor je explanimation
Dan is het een goed idee om Donker Media te bellen (040-744 02 52). Dit animatiebureau heeft een eigen animatiestudio met eigen animatoren die dol zijn op hun vak. Geen opdracht te gek, of zij verzinnen er (samen met de klant) een mooie explanimation bij. Daarbij kun je kiezen uit een 2D explanimation, een 3D explanimation of de immens populaire whiteboard explanimation.

Bij Donker Media hebben we alle expertise die nodig is voor een goede explanimation in huis. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen en geen concessies hoeven te doen. En dat zie je terug in onze video’s. Onze klanten zijn blij met de kwaliteit van het beeld en geluid. Maar ze zijn ronduit enthousiast over de persoonlijke aanpak. Juist omdat we alle deskundigheid in huis hebben kunnen we makkelijk met elkaar sparren. Eventuele nieuwe inzichten kunnen we gedurende de productie verwerken. Het resultaat: elke animatie video die we maken past de opdrachtgever als een maatpak.

Persoonlijke aanpak bij productie explanimation
Dat Donker Media van de persoonlijke aanpak houdt, zie je in elke fase van de productie terug. Bij elke stap die we zetten stemmen we samen af of we de goede kant op gaan. Dat begint al bij het inventariseren van de wensen en boodschap en gaat door bij het schrijven van het script, het tekenen van het storyboard, de eerste ruwe explanimation, het kiezen voor de voice over stem en de geluidseffecten. Bij alles wat we doen sluiten we zo goed mogelijk aan bij de boodschap én bij de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. En omdat jij je bedrijf het beste kent, controleren we onze interpretaties vaak en zorgvuldig door alles aan je voor te leggen.

https://donkermedia.nl/explanimation/