Een specifieke zijden sjaal voor mijn vrouw

Eijo

Al sinds ik mijn vrouw heb ontmoet, draagt ze bijna elke dag een mooi zijden sjaal. Ze is echt gek op sjaals en heeft daarom ook een mooie collectie met vele kleuren en verschillende stoffen. Maar haar favoriete soort sjaal is toch wel echt ééntje van zijden gemaakt. Gelukkig was ze bijna jarig en wilde ik haar als cadeau een nieuwe zijden sjaal voor haar kopen. Ik had alleen geen idee waar ik die kon vinden.

Op zoek naar een zijden sjaal in de winkels en het internet

Veel van mijn vrouw’s vriendinnen die kennen haar eigenlijk niet zonder een zijden sjaal om haar nek heen. Ik wilde dus een sjaal voor haar kopen, maar ik heb hier zelf weinig verstand van. Daarom vroeg ik eerst advies van haar vriendinnen. Zij zeiden dat ik eerst in haar favoriete winkel moest gaan kijken en daarna bij een bepaalde website waar ze vaker iets haalde. Ik begon bij de fysieke winkel en kreeg het daar aardig benauwd. Zoveel keuzes en ik kon maar niet te goede kleur of stof vinden die ik zocht. Dus ben ik naar huis gegaan met lege handen en het internet opgedoken. De website die de vriendinnen hadden genoemd kwam wel bekend voor.

De beste webshop ooit!

Nadat ik op de website terecht was gekomen zag ik al meteen meer overzicht in wat ze allemaal aan te bieden hadden. Ik kon gemakkelijk via filters en lijstjes de juiste sjaals vinden die ik zocht. Na een tijdje rond zwerven op de website kwam ik dé perfecte sjaal tegen. Deze had ze nog niet in haar collectie en het was voor een goede prijs. Bovendien was dit een meer kunstig patroon dan dat ze normaal heeft in haar sjaals. Dus ik heb de sjaal besteld en kreeg hem de volgende dag binnen. Op de dag van de verjaardag, gaf ik de sjaal aan haar en ze was dolgelukkig ermee. Ze had geen idee dat ik zo’n goede smaak had in sjaal!

Meer weten over de website? Bekijk het gehele assortiment en voor meer informatie op de website www.nova-zijdensjaals.nl.