Eijo
Image default
Business

Een opslagruimte in Utrecht voor de verzamelaar

Heb jij een verzameling, maar geen plaats om het op te slaan, ga dan op zoek naar een goedkope opslagruimte in Utrecht. Ik heb de beste aanbieder gevonden en ik heb het hier over Opslagman. Ik huur hier sinds een maand of drie een berging die ik huur van een particulier. Ik ben erg tevreden over hoe het proces gegaan is waarbij wij bij elkaar kwamen en het verder administratief afhandelen. Opslagman hielp ons hier goed bij en daarom heb ik ervoor gekozen om hier een blog over te schrijven. Graag deel ik met jullie de ervaringen en wellicht ga jij er ook wel voor kiezen om een opslagruimte in Utrecht te huren.

Mijn opslagruimte in Utrecht

Zoals ik al zei huur nu voor een tijdje een opslagruimte in Utrecht om mijn verzamelingen op te slaan, ik verzamel namelijk klokken uit allerlei jaren. Het zijn klokken van variërende eeuwen en hierom is het zeer kostbaar. Het enige probleem is dat er in mijn woning geen plek is om alles op te bergen. Hierom ben ik bij Opslagman op zoek gegaan naar een opslagruimte in Utrecht. We zijn heel snel met elkaar in contact gekomen en er was ook vrij veel aanbod. Het was daarom een hele toffe ervaring om dit via een externe partij zoals Opslagman te doen. Ik heb weleens eerder een opslagruimte in Utrecht gehuurd, maar dit deed ik toen gewoon in direct contact met de verhuurder. Uiteindelijk zorgde dit voor een hoop moeilijkheden, omdat er geen duidelijke afspraken op papier stonden, bij Opslagman worden deze problemen voorkomen.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar meer informatie over de opslagruimte in Utrecht die jij wellicht gaat huren via Opslagman? Kijk dan eens op de website om hier een blik te werpen in het aanbod. Er zijn allerlei verschillende soorten bergingen in allerlei segmenten. Bij Opslagman zijn ze altijd bereid om u van alle benodigde of gewenste informatie te voorzien. Mocht je dus vragen hebben over hoe alles in zijn werk gaat dan kun je contact met hen opnemen en dan wordt je snel geholpen!