Eijo
Image default
Business

Een opslagruimte in Diemen regelen

Ik moest voor een goede vriend van mij een opslagruimte regelen voor zijn spullen. Het was namelijk zo dat hij bezig was met een verhuizing en ik zou later bij hem gaan intrekken als hij er al een tijdje in zat. Natuurlijk wilde ik heel graag helpen waar dat kon dus vroeg ik vaak wat ik allemaal voor hem kon betekenen met de verhuizing. Op een gegeven moment vroeg hij aan mij of ik een opslagruimte in de omgeving wilde regelen, omdat hij meubels had besteld maar die nog niet in het nieuwe huis geplaatst konden. Dus hij wilde die daar even laten staan. 

Moeite om een opslagruimte in Diemen te vinden

Hij heeft dus mij de opdracht gegeven om een goedkope opslagruimte in Diemen te vinden, waar hij ging wonen. Maar ik heb in de omgeving gekeken en er waren niet veel goedkope opslagruimtes waar ik terecht kon om een grote opslagruimte te fixen. Dus ben ik op het internet gaan kijken en hopen dat ik daar een betere deal kon vinden. Daar vond ik de website van Opslag020 en zag ik dat ze in Diemen opslagruimtes aanbieden. Dus ben ik meteen gaan kijken of ze onder mijn budget vallen en dat was in dit geval ook zo. Ik was er super blij mee en heb meteen er eentje kunnen reserveren die ik en mijn vriend wilden hebben en zo hadden we eindelijk een plek. 

Dankzij Opslag020 een plek gevonden

Als we Opslag020 niet hadden gevonden, lagen de meubels van mijn vriend nog steeds weg te rotten in de garage van me ouders. We hebben de opslagruimte maar twee maanden gehuurd, maar het was nog steeds een fijn gevoel dat ze veilig waren en sowieso beveiligd door de camera’s die overal waren opgehangen. Als we weer een opslagruimte nodig hebben, weten we waar we naartoe moeten.

Contact

Wilt u meer weten over Opslag020? Bekijk dan gerust eens de website van Opslag020 via ons voor meer informatie over alle soorten opslagruimtes die zij aan u kunnen bieden en nog veel meer.

Related Posts

Polderscooter is dé scooter specialist van Nederland

Persoonsbeveiliging inhuren

Woningfotografie van hoge kwaliteit