Eijo
Image default
Business

Een nieuwe auto

Heerlijk de weg op met je nieuwe auto

Weet je het nog, de afgelopen zomer was je aan het rondwandelen bij de autodealer. Er was namelijk een geweldig leuke reclame in jouw brievenbus gevallen over de nieuwste automodellen die vanaf de herfst volop verkrijgbaar zouden zijn. Vol verwachting ging je naar de showroom toe om het model te bewonderen. Na een proefrit was je gelijk verkocht; deze auto ging het worden voor jou.
Het enige wat je nog hoefde te doen was een kleur uitkiezen en daarna kon de voorpret beginnen.
Gisteren werd je gebeld door een tevreden dealer; je auto was binnengekomen, en kon worden opgehaald. En nu rijd je weg in jouw gloednieuwe auto. Hij glimt en alles ruikt nog naar nieuwe auto. Je geniet van alle techniek die in de auto zit gebouwd, en wil je mobiele telefoon bevestigen. 

Jouw mobiele telefoon, de missende schakel

Op dat moment doe je een ietwat onthutsende ontdekking; er is geen plekje in deze mooie gloednieuwe auto gereserveerd voor jouw mobieltje. Dat is niet zo heel erg handig want jouw mobiele telefoon is zo’n beetje je vaste bijrijder. Gelukkig voor jou hebben de ontwerpers van Brodit ook niet stil gezeten. Terwijl jouw auto werd geproduceerd hebben zij de maten van het dashboard en de boordcomputer al opgenomen. Aan de hand daarvan ontwikkelden ze een mobiele telefoonhouder die perfect past bij jouw nieuwe auto en bij jouw mobiele telefoon. Met trots presenteren ze deze aan jou; op deze manier kan jij – zonder boren in je gloednieuwe auto – jouw mobiele telefoon op je boordcomputer klikken. Alles klopt weer, en jij kan volop genieten.

Related Posts

Waar is NBA eigenlijk ontstaan?

Bloomingville vloerkleed combineren luxe met huiselijkheid

Welke hanglamp moet ik kopen?