Eijo
Image default
Business

Een hoesje voor de iPhone 6/6s

Of je nu een iPhone 6 of een 6s hebt, je bent er waarschijnlijk zeer zuinig op. De Apple telefoon is een mooi en duur apparaat, waar je zo lang mogelijk van plezier wilt hebben. Een iPhone 6 hoesje biedt dan ook de uitkomst. Met een Casimoda iPhone 6 hoesje zorg je ervoor dat je telefoon er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien, zonder beschadigingen en krassen op het scherm. Zorg voor een lange levensduur van je smartphone met een iPhone 6 hoesje.

iPhone 6/6s specificaties

De iPhone 6 en 6s zijn de populairste modellen van Apple op dit moment. De telefoon is uiterst slank met een dikte van maar 6 mm. De smartphone heeft een 4,7 inch scherm en de behuizing is van aluminium. De telefoon voelt stevig aan, maar is helaas nog steeds erg kwetsbaar voor vallen en stoten. Op aluminium komen snel krassen en ook het scherm blijkt niet kras- en stootvrij te zijn. Bescherm je iPhone daarom ook goed met een iPhone 6 hoesje.

De iPhone 6 heeft een dual core A8 processor met 1 GB werkgeheugen. Je kunt tot 128 GB aan geheugen hebben en er zit een 8 MP-camera op. De iPhone 6s is in het najaar van 2015 uitgebracht, het design is nagenoeg hetzelfde gebleven. Aan de binnenkant is er wel wat veranderd, zo is de grafische chip sneller en is de camera verbeterd met een 12 MP-camera.

Soorten telefoonhoesjes

Bij Casimoda heb je keuze uit veel verschillende soorten hoesjes, zoals:
– Flip case iPhone 6 hoesje: zowel je scherm als de achterkant van je smartphone is beschermd. Je klapt hem van beneden naar boven open.
– Wallet case iPhone 6 hoesje: zowel je scherm als de achterkant van je smartphone is beschermd. Je klapt hem open als een boek.
– Siliconen iPhone 6 hoesje: een hoesjes dat de telefoon beschermt tegen vallen en stoten, het scherm zelf is niet beschermd.
– Leren iPhone 6 hoesje: in dit hoesje kun je je iPhone opbergen wanneer je hem niet gebruikt, als je hem eruit haalt is hij niet meer beschermd.

Welke eisen stel jij aan een iPhone 6 hoesje? Baseer daar de keuze voor je iPhone 6 hoesje op, de perfecte zit er vast en zeker tussen! Een iPhone 6 hoesje kun je ook gebruiken voor een iPhone 6s omdat de afmetingen van de 6 en de 6s identiek zijn.

iPhone 6 hoesje als mooie accessoire

Een iPhone 6/6s is natuurlijk een prachtig toestel die je liever niet wilt verbergen. Daarom willen wij ervoor zorgen dat je bij ons een iPhone 6 hoesje kunt kiezen die niet alleen als bescherming dient, maar ook als prachtige accessoire. Kies een mooi iPhone hoesje uit die bij jouw stijl past en het maakt je telefoon nog hipper dan dat hij al is. Bestel een iPhone 6 hoesje eenvoudig en tegen een lage prijs bij Casimoda.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-6-6s-hoesjes/