Eijo
Image default
Business

Een ayahuasca ceremonie is een unieke ervaring!

Heeft u wel eens gehoord van een ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis? Het is niet iets wat u elke dag hoort in het dagelijks leven. Voor de mensen die het niet kennen is het een soort ervaring mee maken met je innerlijke zelf.

Wat is Ayahuasca?

Ayahuasca zelf is een Zuid-Amerikaans bruinrood bitter drankje. U moet het zien als een soort van thee dat gemaakt is in de oerwouden van de Amazone. De thee wordt meestal gemaakt van twee verschillende soorten planten, Mimosa Hostilis en de Peganum Harmala. Het is bewezen dat deze planten een gezonde ayahuasca thee kunnen maken met een therapeutisch effect. Dat kunnen wij zien in de resultaten van de deelnemers die deelnemen aan de ceremonie. Door de thee te drinken gaat u een beetje hallucineren en komt u in contact met uw innerlijke wijsheid. Deze uniek ervaring geeft u een helder beeld van hoe u in het leven staat en hoe u dingen kunt verbeteren. Ze gaan naar de kern van uw probleem kijken en zo kunt u ontdekken wat u er tegenaan kunt doen. Een paar voorbeelden van deze problemen kunnen zijn fysieke klachten, verslavingen, depressie, angsten, rouwverwerking, en stress-stoornis. Wij van Innerlijke Reis willen u hierbij graag helpen.

Innerlijke reis

Nu u weet wat het precies inhoudt en wat z’n ceremonie doet, bent u misschien nieuwsgierig naar wat de beleving zal worden. Op niet veel plaatsen in Nederland kunt u een ayahuasca ceremonie volgen of bijwonen. Maar gelukkig kunt u dat wel bij Innerlijke Reis. Zij verzorgen de hele ceremonie en blijven er ook bij. Innerlijke Reis heeft de kennis en de ervaring om u een onvergetelijk reis te maken met uw innerlijke zelf. Wij zorgen ervoor dat u op uw gemak voelt tijdens het gehele proces, vanaf het moment dat u ons ontmoet.

Contact

Wilt ook zo’n ceremonie zelf beleven? Bekijk dan de website van Innerlijke Reis voor meer informatie over de tarieven, wanneer u precies een ceremonie kunt bijwonen en over het bedrijf zelf. Wij kijken er naar uit om samen met u een bijzondere ervaring op te doen.

Related Posts

Iemand die voor u SEO kan regelen in Veenendaal

Schaakstukken online bestellen

Voorbereiden op de jaarwisseling