Eijo
Image default
Business

DJI brengt nieuwe Phantom 3 SE naar Europa

 

Misschien was je er al even op aan het wachten, de nieuwe Phant 3 SE drone van het bekende merk DJI. Onlangs heeft DJI een aantal nieuwe modellen op de markt gebracht, waaronder de superkleine DJI Spark en natuurlijk de al wat oudere Mavic Pro.

Echter was de Phantom 3 SE al een tijdje te krijgen in China, en nu brengt het Chinese merk dit model ook naar Nederland.

Wat kan de Phantom 3 SE precies?

Het lijtk misschien wat gek om nog een Phantom 3 model uit te brengen, aangezien de Phantom 4 series ook al meer dan een jaar op de markt zijn. De Phantom3 SE spreekt echter wel degelijk een grote doelgroep aan. Zo kun je met deze drone gewoon in hoge 4K beeldkwaliteit filmen en beschikt de drone over een groot bereik van 4000 meter.

Aantrekkelijke prijs

Het voordeel van dit model is echter zijn bijzonder aantrekkelijke prijskaartje. Met deze drone kun je namelijk al vliegen voor een kleine 650 euro. Vergeleken met de andere modellen van DJI is dat zeker een koopje.

Zit je dus al een tijde te wachten op een goede drone voor een aantrekkelijke prijs, dan is het zeker de moeite waard om de Phantom 3 SE eens te checken. Je bestelt deze drone op Drone123.nl, waar je ook het laatste nieuws omtrent DJI kunt volgen.

Related Posts

Nieuwste ontwikkelingen in hoortoestellen

Diamanten ringen, voor elke gelegenheid

Evolutie van de gsm