Eijo
Image default
Business

Dierentandheelkunde is belangrijk voor uw dier!

Ik moest snel naar een dierenarts die een specialist was in dierentandheelkunde. Mijn lieve hond is al op de helft van zijn leven maar is nog steeds super actief. Zo actief dat hij een ijzeren paal voor een stok zag en die meteen in zijn bek deed. Hij kauwde er vreselijk hard op waardoor zijn tanden waren beschadigd. Er was er zelfs een half afgebroken bij een tand. Daarom moesten we iemand hebben die onze lieve hond weer beter kon maken want hij had heel veel pijn.

Op zoek naar een specialist in dierentandheelkunde

We wilden snel iemand vinden die goed was in dierentandheelkunde, omdat onze hond alleen maar zat te piepen en te janken van de pijn. Dit vonden wij zo zielig en we konden het niet meer aan zien. Het enige jammere was dat niet alle dierenartsen gespecialiseerd zijn in dierentandheelkunde. Bijna alle dierenartsen waar we zijn geweest hebben ze mijn hond alleen maar pijnstillers gegeven en verder niks kunnen doen. Hier zijn we achter aan gegaan en we hebben aan de artsen gevraagd waar we wel een specialist konden vinden. Toevallig wist een van de artsen een goede praktijk waar ze tanden van dieren heel mooi weer opknappen en verbeteren. Dit was de dierentandheelkunde bedrijf van Paul Theuns. We bekeken de website en zagen alleen maar positieve reviews voorbij komen, dus gingen we contact zoeken met Paul Theuns.

Mijn hond is weer erg blij!

We hadden meteen Paul Theuns zelf aan de lijn en legde onze situatie uit. We konden meteen de volgende dag bij hem terecht voor een behandeling. Dit was natuurlijk super en goede service. De volgende dag brachten we onze hond daarheen en hoopte we dat Paul hem verder kon helpen. Na een kleine mini ingreep was hij klaar maar moest wel een soort van kap op houden om zijn tanden te beschermen. Na ongeveer een paar weken was onze hond weer helemaal aan het springen en rennen van geluk. Wij zijn ook super blij met de behandelingen van Paul Theuns.

Contact

Meer weten over de praktijk van Paul Theuns? Bekijk dan de website via www.dierentandheelkunde.nl voor meer informatie.

Related Posts

Loopbaancoach in Ede nodig?

Een proefschrift drukken met passende vormgeving

Voor een passende grafsteen, komt u naar Artea in Amstelveen