Eijo
Image default
Business

Design tv meubel

Beeld en geluid komen nog beter tot hun recht in een tv-meubel van Spectral

In de wereld van vandaag willen we niets missen. Hoeven we niets te missen. Door de alomtegenwoordige wifi-dekking worden films, video’s, foto’s en meningen op social media in hoog tempo gedeeld en geliket. De dynamiek is ongekend en soms overweldigend. Op zo een moment is het heerlijk om een nieuw album van uw favoriete artiest in alle rust te beluisteren op een topkwaliteit geluidsinstallatie of met een paar vrienden te chillen met een vintage film. Voor kwaliteitsmomenten kiezen we voor onze thuisbioscoop, een hoogwaardige televisie met een superieure geluidsinstallatie. Deze thuisbioscoop plaatsen we natuurlijk in een design tv-meubel van Spectral, de Duitse leverancier van topkwaliteit, zodat beeld en geluid nog beter tot hun recht komen.

Concertzaal of bioscoop met urban lifestyle design

Een tv-meubel op maat van Spectral past met zijn urban lifestyle design perfect in een modern interieur. Eigentijds en naadloos geïntegreerd met de apparatuur die hoort bij een thuisbioscoop. Zoals een geluidsinstallatie met versterker, speakers en subwoofer, onzichtbaar geplaatst in een van de kasten van het tv-meubel. Alle apparaten zijn simpel aan te sturen met een enkele afstandsbediening of met uw eigen smartphone, dankzij de handige Spectral Smart control-app. Geen zichtbare bedrading, zodat u zonder irritaties kunt genieten van prachtige muziek of een heerlijke film. Verander uw woonkamer in een concertzaal of bioscoop met een design tv-meubel van Spectral.

Stel uw perfecte design tv-meubel samen

Design tv-meubels van Spectral kennen vele verschijningsvormen, vrijwel elk Spectral tv-meubel is uniek, gericht op de specifieke behoeften van een individuele klant. Kleuren, materialen, afmetingen, alles is configureerbaar. Niet alleen het uiterlijk van elk onderdeel is maatwerk, ook technische configuratie biedt onwaarschijnlijk veel mogelijkheden. Honderden combinaties van soorten aansluitingen en merkspecifieke oplaadpunten voor smartphones en tablets. Heel keuzemogelijkheden, zodat u zelf uw perfecte design tv-meubel kunt samenstellen.

Related Posts

Een specifieke zijden sjaal voor mijn vrouw

Stukadoor Zeist e.o. nodig? Maak kennis met Guy Munneke

Loonadministratie in eigen beheer of uitbesteden?