Eijo
Image default
Business

De voordelen van een telefoniste op afstand

Er zijn heel veel voordelen voor bedrijven te behalen door middel van een telefonische antwoordservice op afstand. Sinds een periode van vier weken doen wij dit met onze middelgrote onderneming en dit neemt veel pluspunten met zich mee. In deze blog deel ik graag wat nu precies de voordelen zijn van een telefoniste op afstand en waarom je in dit geval zou moeten kiezen voor Freevoice Antwoordservice. Je kunt er bij hen natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld een deel van de klantenservice aan hen uit te besteden of vragen over een specifiek onderdeel van het bedrijf.

Een telefoniste op afstand van Freevoice Antwoordservice

Als je ervoor kiest om een telefoniste op afstand van Freevoice Antwoordservice in te schakelen dan kun je op een aantal dingen rekenen. Om te beginnen nemen ze veel moeite om ervoor te zorgen dat ze alle kennis in huis hebben om het gros van de vragen van jouw klanten te beantwoorden. In tegenstelling tot alle andere concurrenten leveren ze maatwerk dat ze op basis van de drukte op de telefoonlijnen de bezetting aanpassen. Mocht jij er als bedrijf voor kiezen om door hen de klantenservice over te laten nemen dan zijn er altijd bepaalde piekmomenten waarop er meer inkomende oproepen zijn dan normaalgesproken. Bij Freevoice Antwoordservice kun je er dan op rekenen dat het aantal medewerkers die telefonisch bereikbaar zijn zal toenemen zodra dit gebeurt. Het grote voordeel voor ons bedrijf is dat wij niet de faciliteiten hebben intern om meer mensen in dienst te nemen die verantwoordelijk is voor de telefonie. Dit zou bij ons gepaard gaan met een verhuizing naar een groter pand, wij willen dit graag uitstellen tot het moment waarop dit ook kan als je kijkt naar cijfers.

Meer weten?

Als je graag wat meer informatie wilt over hoe het nu precies in zijn werk gaat als je een telefoniste op afstand inschakelt bij Freevoice Antwoordservice dan kun je hen benaderen en vragen stellen. Ook kun je de website bezoeken www.antwoordservice.nu om te bepalen of het een geschikte partij is voor jouw telefonie.

Related Posts

Bouwafval container

Kunststof kozijnen

Diamanten ringen, voor elke gelegenheid