Eijo
Image default
Business

De voordelen van een PlayStation Plus abonnement zijn groot

De meesten kennen de PlayStation Plus nog als een gratis dienst. Je speelde online met je vrienden en het speelplezier kon niet op. Toen PlayStation 4 geïntroduceerd werd kwam er verandering in deze gratis dienst. Vanaf toen moest je een abonnement hebben om multiplayer games te kunnen spelen. Het voordeel van de betaalde dienst is dat je vele extra’s krijgt. Sony biedt gratis games per maand die je kan downloaden in de PlayStation Store. Ook zijn er de exclusieve kortingen voor abonnementhouders, evenals content specifiek voor PS Plusleden. Heb je geen creditcard, of wil je deze niet aan je abonnement koppelen? Dan bieden de digitale PSN codes voor de PlayStation Plus abonnementen de oplossing.

PlayStation Plus eenvoudig in huis halen

Ga online en selecteer het abonnement dat je hebben wilt. Dan geef je aan hoe je wil betalen. Als je deze betaling hebt afgerond ontvang je direct per e-mail de code die je inwisselt op je PlayStation of via de PlayStation Store. Dat gaat dus eenvoudig snel en super veilig. Bedenk van te voren goed hoe vaak je gaat of wilt spelen. Weet je het nog niet zeker dan is het aan te raden om voor een niet te groot bedrag in te kopen. Natuurlijk is het verhoudingsgewijs voordeliger om je langer vast te leggen maar het is ook weer zonde van je geld als blijkt dat je een periode niet kan spelen. Denk hier dus goed over na.

Ook met je PS3 profiteer je van de abonnementsvoordelen

Wil je PlayStation Plus kopen en heb je geen PS4? Dan is het ook mogelijk om voor je PS3 een PlayStation Plus abonnement aan te schaffen dat dat is zeker de moeite waard. Met je PlayStation 3 geniet je net zo goed van de reeks premium en exclusieve features zoals games en contact, en PSN-features. Hierbij krijg je ook toegang tot veel gratis games en staan er altijd 10 games klaar voor PlayStation Plus-leden. Daarbij heb je de beschikking over minimaal 45 games op jaarbasis. Ga je over naar een PS4? Dan neem je je abonnement automatisch mee.

https://www.dreamgame.nl/abonnementen/playstation-plus

Related Posts

Bereid je voor!

Slotenmaker

Hoe vind je de leukste stoffenmarkten?