Eijo
Image default
Business

De Veluwe ontdekken

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland en staat natuurlijk bekend om haar mooie fiets- en wandelpaden die eindeloos lang zijn. Waar u uren kunt vertoeven zonder verveeld te raken of zonder dat de paden ophouden. Trappend en dwalend door de bossen, langs heidevelden en stuwwallen ontdekt u de natuur. Bent u een echt buiten mens en wandelt of fietst u graag door de natuur? Wacht dan niet langer en huur een vakantiehuisje in het bos op de Veluwe. Hieronder zal ik twee leuke fiets- en wandelroutes uitlichten.

Route 1 – wandelen op de Terletse Heide 4,71 kilometer
In het Nationaal park Veluwezoom kunt u genieten van het pad ‘de Terletse Heide’ dit pad bestaat in het bijzonder uit bos en heide, de naam zegt het al. Dit is een ideale wandeltocht om even uw gedachten leeg te maken. Zo kunt u hier verse sporen van edelherten en Schotse hooglanders tegenkomen.

Route 2 – fietsen door de Betuwe 23,26 kilometer
Deze fietstocht begint in het altijd mooie Elst. In elk seizoen van het jaar is deze regio een mooie en unieke bestemming voor afwisselende fietstochten. Vanuit Elst volgt u de Betuwelijn in westelijke richting en fietst u via Valburg naar het gezellige dorpscentrum van Zetten. Hier kunt u heerlijk genieten van een tussenstop waarna u vervolgens rustig door fietst richting Heteren langs de Linge terug richting Elst.

Te voet of per fiets?
Verkent u de natuur liever te voet of per fiets? Te voet kunt u natuurlijk meer van de natuur zien, echt bekijken en ervan genieten. Per fiets daarentegen kunt in 1 dag lange afstanden afleggen en kunt u op die manier erg veel van de Veluwse natuur zien. Loopt u al warm om binnenkort er even op uit te gaan naar de Veluwe? Twijfel dan niet en kom genieten van alles wat de natuur u wilt geven. Huur een vakantiehuisje op de Veluwe. En beleef het zelf.

Related Posts

Voor- en nadelen van een rietendak

Printers

Een grootformaat scanner voor uw organisatie?