Eijo
Image default
Business

De schuiframen van Schipper in Ede

Naast schuifpuien en kozijnen is Schipper in Ede leverancier van goedkope schuiframen. Doordat deze schuiframen van aluminium zijn heeft u isolerende, onderhoudsarme schuiframen met een moderne uitstraling. Door de vele mogelijkheden van aluminium kunnen deze schuiframen worden toegepast bij zowel moderne gebouwen als monumentale panden. Natuurlijk wordt u in het hele proces begeleid door de specialisten van Schipper en worden uw schuiframen vakkundig gemonteerd.

De aluminium schuiframen

Aluminium schuiframen zijn weerbestendig en onderhoudsarm. Ze hoeven niet geschilderd te worden, af en toe schoonmaken is voldoende. Daarnaast hebben ze een lange levensduur.

Door het gebruik van aluminium zijn er voor de schuiframen veel mogelijkheden. Hierdoor zijn de schuiframen breed toe te passen, van moderne gebouwen tot monumentale panden. Verder geven de slanke profielen van de aluminium schuiframen een maximale lichtinval.

De schuiframen zijn isolerend, er wordt voldaan aan de strengste normen voor isolatie. Ook wordt voldaan aan de vereisten van inbraak weerstandsklasse 2.

Bij Schipper kunt u de aluminium schuiframen volledig afstemmen op uw wensen. Er is een ruime keuze in typen en kleuren. Verder zijn de schuiframen standaard voorzien van HR++ glas. Indien gewenst behoort triple glas tot de mogelijkheden.

De montage van de schuiframen

Voor uw schuiframen wordt u bij Schipper in het gehele proces met u meegedacht. Vanaf het eerste idee tot en met de aflevering wordt u begeleid door specialisten.

Door de eigen en ervaren monteurs worden uw schuiframen in één dag vakkundig gemonteerd. Als er sprake is van het vervangen van ramen dan worden de oude kozijnen door de monteurs verwijderd en afgevoerd

De andere producten van Schipper in Ede

Naast de aluminium schuiframen kunt u bij Schipper terecht voor een breed assortiment kozijnen en deurkozijnen. Deze zijn verkrijgbaar in kunststof en aluminium.

Daarnaast levert Schipper nieuwe moderne, schuifpuien. Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die aluminium schuifpuien produceren.

Kom voor inspiratie en advies eens langs bij onze showroom in het centraal gelegen Ede. In deze showroom staan meerdere voorbeeldsituaties van de producten van Schipper. De moderne fabriek van Schipper is volledig toegespitst op het fabriceren van kozijnen en schuifpuien naar uw specifieke wensen.

Related Posts

De leukste kraamcadeaus voor het babyfeestje

Ongeluk? Een erg vervelende gebeurtenis

Refin tegels kopen