Eijo
Image default
Business

De leukste kraamcadeaus voor het babyfeestje

Wordt jouw beste vriendin, collega of tennismaatje binnenkort moeder en ben je uitgenodigd voor haar babyshower of kraamfeestje? Je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen, waardoor je al druk op zoek bent naar een leuk kraamcadeau. Maar wat moet je geven aan een moeder die waarschijnlijk alles al voor haar kleintje in huis heeft? Geen zorgen, want Jut en Juul heeft de beste kraamcadeaus voor je op een rij gezet!

Cadeaumand

Als je niet één leuk cadeau kunt vinden, kun je natuurlijk ook gewoon meerdere cadeaus aanschaffen. Stel een originele en leuke cadeaumand samen. Hier kun je diverse spullen in doen, zoals kleertjes, knuffels en verzorgingsproducten. Dit hoeven allemaal geen dure spullen te zijn, waardoor je er meerdere cadeautjes in kunt verwerken.

Kleding

Met kleding zit je ook altijd goed bij nieuwe ouders. Er zijn alleen een aantal dingen die je moet vermijden als je kleding voor het kraamfeestje aanschaft. Zo is het allereerst belangrijk dat je niet te kleine kleding koopt. Vooral in de eerste weken zijn de ouders meestal al voorzien van kleding. Bovendien zal de kleine smurf er binnen enkele weken uit zijn gegroeid. Kies er dan ook liever voor om alvast in te spelen op een paar maanden vooruit. Let er wel op dat de grootte van het kind aansluit op het soort kleding. Vermijd bovendien zoveel mogelijk ritsen en andere ongemakkelijke kledingstukken.

Iets voor de ouders

Weet je echt niet wat je moet aanschaffen, dan kan het absoluut geen kwaad om ook eens aan de ouders van het kindje te denken. Ma en pa hebben een zware periode achter de rug en verdienen het om ook eens flink verwend te worden. Koop een mooie bos bloemen voor je, een paar lekkere flesjes wijn of stuur ze er lekker een dagje op uit, waarbij jij natuurlijk oppast.

 

https://www.jutenjuul.nl/

Related Posts

Wat is acupunctuur Ede?

Hoe verloopt een wortelkanaalbehandeling?

Hoe EKH.nl mijn bedrijf redde