Eijo
Image default
Business

Dankzij catec kun je veel onderzoeken uitvoeren

Wat is een zonnepaneel

Tegenwoordig zie je het wel vaker. Een aantal huishoudens en boerderijen zijn begonnen met zonnepanelen. Een zonnepaneel heeft een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Dit is in 1839 ontdekt door een Franse natuurkundige. Voor het opwekken van stroom hebben de zonnepanelen niet per se zonlicht nodig. Het werkt ook op een bewolkte dag. De afgelopen 5 jaar zijn de zonnepanelen 25% goedkoper geworden.

Kenmerken van een zonnepaneel

Wist je dat bij een hogere temperatuur de opbrengst van zonnepanelen lager is? Het is van belang dat er lucht achter de panelen langs kan stromen, zodat de temperatuur niet te hoog oploopt. Hoe meer licht op de panelen, hoe warmer de omvormer. Uit onderzoek blijkt dat je na 3 jaar milieuwinst hebt. Je bespaart door zonnepanelen je kosten op elektriciteit en het is beter voor het milieu. Gemiddeld gaat een zonnepaneel ongeveer 25 jaar mee. De opbrengst van zonnepanelen verschilt per maand. De zomer heeft een hogere stralingsintensiteit vergeleken met de winter. Het is belangrijk dat als er een zonnepaneel wordt geïnstalleerd, goed wordt geïnstalleerd. Waarom? Het is van belang dat het zonnepaneel op de goede plek ligt van het dak, omdat er genoeg zonlicht op het paneel moet komen.  Je hebt veel soorten panelen, waarvan je gebruik kan maken. Het voordeel van deze panelen is dat vaak flexibel zijn. De dunne film paneel is goed in staat om indirect licht in stroom om te zetten. Financieel gezien, moet dit wel haalbaar zijn voor een huishouden die minimaal 2000 euro per maand verdient.

Meet gebieden

Wil je graag weten hoe je oplossingen kan krijgen voor verschillende olie typen? Catec is een specialiserend bedrijf in het verkopen van meet instrumenten. Zij leveren een breed pakket aan instrumentatie voor een grotere diversiteit aan toepassingsgebieden. Op de webshop kun je terecht voor meer informatie. Naast de product mogelijkheden, kun je hier ook terecht voor het advies over meet gebieden.

 

https://www.catec.nl/Home.aspx

Related Posts

Aziatisch all-you-can-eat wokrestaurant

SEO Optimalisatie | SAM online marketing

Voor- en nadelen van een rietendak