Eijo
Image default
Business

Cryptocurrency

Cryptocurrency zijn in dit tijdperk niet meer uit ons leven te denken. Maar wat is het nou precies? Cryptocurrency is het Engelse woord voor cryptovaluta wat een vorm van online geld is. Het is dus een digitale munteenheid waarbij een van de bekendste de Bitcoin is. Cryptocurrency is versleuteld waardoor er elektronisch geldtransacties gedaan kunnen worden. Dit bestaan nog helemaal niet zo lang. De bitcoin is er sinds 2009. Om je digitale munteenheden te bewaren, heb je een wallet nodig. Dit is een belangrijk onderdeel aangezien deze niet gehackt moet kunnen worden. Maar wat zijn de voordelen van de cryptocurrency? Hieronder zullen de meest belangrijkste voor jou op een rijtje gezet worden.

 

 

Onafhankelijk

De Cryptocurrency is volledig gedecentraliseerd. Dit betekent dat er geen een partij is zoals een bank of de overheid die extreem veel invloed kan uitoefenen op de koers. Het is overal ter wereld verhandelbaar.

Transactiekosten

Door dat er geen een bank bij betrokken is, zijn er dus ook geen transactiekosten. Ook als je geld overmaakt naar het buitenland ben je helemaal vrij van transactiekosten. Dit is normaliter wel anders en betaal je aardig wat geld.

Privacy

Tegenwoordig hechten mensen een hoge waarde aan privacy. En met de cryptocurrency ben je geheel anoniem. Je kan dus geheel anoniem cryptocurrency overmaken van adres A naar adres B. Hoe fijn is dat?

Mondiaal

Mondiaal houdt in dat de cryptocurrency niet vast zit aan een land. Het blijft dezelfde munt en het maakt hierbij niet uit of het uit Nederland of China komt.

Voor iedereen

Het leukste is dat cryptocurrency voor iedereen beschikbaar zijn. Dit betekent niet dat je je niet erin moet verdiepen, want het kan soms nog wel erg lastig zijn. Zou jij je er graag in willen verdiepen? Ga dan naar Julius Krechting en leer alles over dit online geld.

Related Posts

Bloomingville vloerkleed combineren luxe met huiselijkheid

Energy efficient home with a heatpump in East lothian

De beste opslagruimtes uit Amsterdam zijn van Opslagman