Eijo
Image default
Business

Cadeau 40 jaar getrouwd

Ben je op zoek naar een cadeau, omdat een kennis van je inmiddels alweer 40 jaar getrouwd is? Dan bent je bij ons aan het juiste adres.

Het kan soms best lastig zijn om voor iemand die 40 jaar getrouwd is, een leuk en origineel cadeau te bedenken. Bij Jilster weet je zeker dat je altijd met een leuk en zeker een origineel cadeau voor de dag kunt komen voor iemands 40 jarige jubileum.

Cadeau 40 jaar getrouwd, wat kunnen wij voor je

Wat is er nu een leuker en origineler cadeau voor iemand die 40 jaar getrouwd is, dan een eigen gemaakt tijdschrift?

Een tijdschrift is heel verrassend en super leuk om te krijgen. Nu zal je vast wel denken, ‘ik ga echt geen tijdschrift geven aan iemand die 40 jaar getrouwd is zeg!’ Je vindt het vast raar om met een tijdschrift aan te komen als cadeau. Dat is volkomen te begrijpen, maar als iemand eenmaal dit cadeau van jou gehad heeft, dan heeft iedereen het er nog heel lang over. Zeker in goede zin!

Je kunt bij Jilster namelijk eenvoudig, zelf een tijdschrift samenstellen. Je kunt hiervoor gratis een account aanmaken en met het programma Jilster, kun je vervolgens het tijdschrift samenstellen.

Je gaat dit cadeau helemaal zelf maken, wat betekent dat je er jouw persoonlijke draai aan kunt geven. Je kunt foto’s toevoegen van het 40 jarig getrouwde stel, plekken waar zij geweest zijn en persoonlijke herinneringen aan hebben, mooie teksten, kleuren kun je veranderen, noem het maar op. Alles is mogelijk met het programma Jilster.

Nu je het tijdschrift zo persoonlijk kunt maken, is er voor een 40 jarig getrouwd stel, niets leukers om te krijgen. Dit is namelijk iets wat ze nog nooit van iemand gekregen hebben en waar ze het nog lang over zullen hebben.

Hoe werkt het?

Maak snel en eenvoudig een account aan op Jilster en ontdek hoe eenvoudig het programma werkt om een mooi tijdschrift mee samen te stellen. Bovendien is het gebruik van het programma geheel gratis! Alleen het bestellen van het tijdschrift kost geld.

Mocht je nog niet helemaal zeker weten of je het tijdschrift wel wilt bestellen, dan kun je natuurlijk altijd een proefexemplaar bestellen. De prijs van een proefexemplaar is slechts de prijs van een tijdschrift bij een oplage van 100 stuks.

Je kunt op onze website bij de prijscalculator en de levertijd calculator altijd eenvoudig de prijs en de levertijd berekenen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Mocht je er niet helemaal uitkomen met het programma, dan staat er op de website nog een eenvoudig stappenplan, waarin precies uitgelegd is, hoe het programma precies werkt.

Wil je met een origineel cadeau voor de dag komen, voor een 40 jarig getrouwd stel? Maak bij ons dan een leuk en origineel tijdschrift, je krijgt er zeker geen spijt van!

 

Related Posts

Het geven en krijgen van bijles in Nijmegen

Wat kan een audicien voor u betekenen?

Online ruitersportwinkel met kleur