Eijo
Image default
Business

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren kan heel erg handig zijn. Misschien denkt u er al een tijdje over na om een bovenooglid ooglidcorrectie uit te laten voeren. Wij kunnen u hier verder mee helpen.

Bij ons kunt u al een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren vanaf €875,-. Dit is de prijs voor beiden bovenoogleden! En wij verzekeren u, dat dit zeker niets afdoet aan de kwaliteit van de bovenooglidcorrectie!

Bovenooglidcorrectie – wat kunt u verwachten?

Een bovenooglidcorrectie, wordt bij ons altijd uitgevoerd door een ervaren oogarts. Bij ons wordt de bovenooglidcorrectie altijd uitgevoerd door Dr. Geerling of Drs. Van der Pol, zij zijn erkende oogartsen en ervaren op het gebied van het uitvoeren van bovenooglidcorrecties. Jaarlijks voeren zij meer dan 2000 ooglidcorrecties uit. U bent bij ons dus altijd in goede handen.

Bovendien voeren wij onze bovenooglidcorrecties met micro-instrumentarium uit. Dit instrumentarium wordt uitsluitend voor ooglidcorrecties gebruikt, wat ten goede komt van uw bovenooglidcorrectie.

Vergoedingen

Natuurlijk kost een bovenooglidcorrectie redelijk wat geld. Wij begrijpen dat dit altijd een lastige kwestie is. Dat is ook de reden dat wij met een aantal zorgverzekeraars contracten hebben afgesloten over de vergoeding van o.a. ooglidcorrecties en bovenooglidcorrecties.

Een bovenooglidcorrectie wordt vergoed vanuit de basisverzekering als u last heeft van een gezichtsveldbeperking.

Veel zorgverzekeraars bieden in het aanvullende pakket vaak ook vergoedingen voor een bovenooglidcorrectie. De eisen hiervoor zijn vaak wat minder streng.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Dan kunnen wij bij Ooglift, een aanvraag voor u indienen bij uw zorgverzekering, om te kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit doen wij geheel kosteloos voor u!

Hoe gaat een bovenooglidcorrectie in zijn werk

Mocht u erover denken om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk kan dit ook bij eventuele vragen.

In principe werken wij altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij u uitleggen hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunnen wij u dan meer vertellen over de eventuele kosten. Dit gesprek is altijd geheel vrijblijvend. U kunt dus altijd zelf beslissen of u een bovenooglidcorrectie wilt ondergaan of niet.

Een bovenooglidcorrectie kan uw leven enorm verbeteren, maak dus snel een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bekijk de website voor meer informatie!

Related Posts

Online marketing

Schouten Advocaten voert gratis een probleemanalyse uit

GPS Trackers