Eijo
Image default
Business

Bouwhekken kopen

Leveren, vervoeren en plaatsen van bouwhekken in één hand

AIC levert gewoon goede bouwhekken. Stevig, duurzaam, eenvoudig te verplaatsen en tegen een gunstige prijs. AIC transporteert de door u bestelde bouwhekken naar elke plek in Nederland en als we er toch zijn, plaatsen we ze ook gelijk. Zo heeft u het leveren, vervoeren en plaatsen van uw bouwhekken in één hand, dat scheelt u heel wat gedoe. Een klein voorbeeld van hoe AIC u helpt bij het succesvol uitvoeren van uw projecten, met goed, gunstig geprijsde producten, slimme dienstverlening en heel goed advies. Dat kan ook niet anders, wanneer je al meer dan 60 jaar ervaring hebt met het inrichten van bouwterreinen.

De no-nonsense bouwhekken van AIC

Bij AIC zitten de mensen op dezelfde golflengte als u. Geen moeilijk gedoe, maar hands-on werken aan succesvolle bouwprojecten, gecombineerd met heldere no-nonsense dienstverlening door mensen die begrijpen waar u mee bezig bent. U kunt erop vertrouwen, als AIC het levert dan is het goed. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoeveel bouwhekken u nodig heeft of welke bouwhekken op uw project het beste resultaat geven? Geen probleem, de mensen van AIC helpen u graag. Wilt u uw bouwhekken voorzien van full color-prints, voor een opvallende bouwplaats en wat meer naamsbekendheid? Bel even met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Bescherm uw materialen en machines met bouwhekken van AIC

Wilt u de materialen en machines op uw bouwplaats beschermen tegen vandalisme en ongenode bezoekers en bent u geïnteresseerd geraakt in de bouwhekken van AIC? Neem dan snel contact op met onze klantenservice en bel 0341 – 41 33 41 of mail uw vragen naar info@aic.nl.

Related Posts

Soorten daken

Wat is acupunctuur Ede?

Wintermaand koopmaanden