Eijo
Image default
Business

Betrouwbaar ICT-bedrijf in Ede

Xantion is een betrouwbaar ICT Ede waar u het gehele of gedeeltelijke beheer van uw ICT met een gerust hart aan kan overlaten. Dit geldt dus niet alleen voor computers maar ook routers, servers, switches en printers en zelfs telefonie. Alles wat met ICT te maken heeft kunt u aan Xantion overlaten. Alles geheel transparant en gemakkelijk. Net zo gemakkelijk als water uit de kraan, dat is hun motto.

Xantion het ICT-bedrijf in Ede dat alles voor u uit handen neemt

Aan dit ICT-bedrijf in Ede kunt u volledig en eenvoudig het beheer van uw ICT-voorziening uitbesteden. U hoeft geen dure investeringen te doen of personeel in te huren. Voor een klein bedrag per dag huurt u bij Xantion namelijk een werkplek inclusief servers, netwerken en storingsdienst. Xantion helpt u onbeperkt ook buiten de reguliere werktijden. De prijs staat vast dus u komt niet voor verrassingen te staan achteraf. Uw bedrijf wordt gekoppeld aan een team waar u met al uw vragen terecht kunt. Geen wachttijden of eindeloos worden doorverbonden maar kort lijnen en direct persoonlijk contact van mensen die precies weten wat er bij uw bedrijf speelt. Daarbij is de werkwijze van Xantion makkelijk en transparant. Geen onnodig moeilijke ICT termen dus maar duidelijke taal. Xantion maakt ICT voor u toegankelijk.

ICT-bedrijf in Ede ook voor telefonie

Niet alleen voor de ICT-voorzieningen maar ook voor internet bellen bent u bij dit ICT-bedrijf in Ede aan het juiste adres. Xantion levert namelijk ook VoIP aan ondernemers. VoIp staat voor Voice over Internet Protocol en betekent dat je belt via een internetverbinding. Uw telefoon wordt gekoppeld aan het internet en vervolgens kunt u overal uw telefoon beantwoorden, waar u zich ook bevindt. Op iedere gewenste locatie binnen uw bedrijf of thuis het maakt niet uit u bent altijd en overal bereikbaar. Een ander voordeel van VoIP is dat het een stuk goedkoper is. U belt immers via het internet en onderling bellen met collega’s is zelfs geheel kosteloos. Geen dure telefoonrekeningen dus meer maar wel altijd en overal goed bereikbaar. Of het nu om ICT gaat of telefonie bij Xantion profiteert u van vele voordelen.

Related Posts

Darum habe ich mich für eine Holzterrasse entschieden

Betrouwbaar verhuisbedrijf Leiden

Meer redenen om loodgieter te worden