Artea Grafmonumenten, voor een bijzondere herinnering aan uw geliefde

Bent u op zoek naar een inspirerende grafsteen voor uw geliefde dat ook betaalbaar is? Dan bent u bij Artea grafmonumenten aan het juiste adres. De kracht van Artea is het visualiseren van uw wensen in een grafsteen. Wij willen dat u het verhaal van dierbare kan doorvertellen aan andere in de vorm van grafmonument. Bovendien kunt u ook bij Artea grafmonumenten terecht voor betaalbare urnen en urnenmonumenten. Laat u inspireren door Artea’s werk!

Het proces voor een bijzonder mooi grafmonument

Een inspirerend grafmonument voor uw geliefde begint bij Artea met een gesprek. Daar bespreken we samen met u alles over wat uw wensen zijn voor een grafmonument van uw dierbare. Ook wordt er tijdens het gesprek een schets gemaakt als concept voor het monument. Dus als klant kunt u altijd nog dingen wijzigen in het concept en wij van Artea kunnen u adviseren in het ontwerp.

Nadat het concept is goedgekeurd, wordt er via de computer een digitaal ontwerp gemaakt van het concept om een realistisch indruk te geven hoe het er uit komt te zien. Dit wordt naar de klant gestuurd ter goedkeuring. Als de klant akkoord geeft op de digitale versie van het grafmonument, wordt de productie gestart! Artea brengt het grafmonument naar de afgesproken plek, zodra deze klaar is. Ze leggen het grafmonument met zorg neer voor respect van de dierbare.

As artikelen van Artea net zo bijzonder!

Artea’s assortiment is zeer breed. Zo verkopen we meer dan alleen grafmonumenten en grafstenen, zoals as artikelen. Denk hierbij aan urnen, urn monumenten, assieraden en glas objecten. Wij zorgen ervoor dat u uw geliefde niet snel vergeet door meerdere producten aan te bieden. Met een assieraad kunt u bijvoorbeeld altijd uw dierbare bij u dragen. Zo blijft hij of zij altijd dichtbij u. En dat is de boodschap die wij als Artea grafmonumenten willen doorgeven.


Bent u geïnspireerd door ons en wilt u een afspraak maken met één van onze vestigingen? Dan kunt u contact opnemen met ons via de website www.arteagrafmonumenten.nl met onze verstigingen in Veenendaal en Alkmaar. Hopelijk kunnen wij iets moois betekenen voor u en uw dierbare.