Eijo
Image default
Business

Afscheidscadeau voor je collega dat je het liefst zelf wil houden

Een afscheidscadeau voor je collega bedenken is niet altijd even eenvoudig. Ondanks het feit dat je ontelbare uren, dag na dag, samenwerkt met deze mensen, kom je erachter dat je ze als puntje bij paaltje komt toch niet zo goed kent als je misschien wel dacht. Een constatering die duidelijk wordt als je een cadeau zoekt voor een collega die jullie gaat verlaten. Deze onzekerheid kan leiden tot inspiratieloze en voor de hand liggende cadeaus. Zoals een Starbucks cadeaubon of een VVV geschenkbon. Maar zo’n ongeïnspireerde keuze is een verspilling van een goede kans. Vergeet niet dat als je een collega zo’n alledaags cadeau geeft, je hem of haar de rest van de tijd dat jullie nog samenwerken onder ogen moet komen. Met misschien wel pijnlijke situaties als gevolg. Aan de andere kant, geef je je collega een uniek en persoonlijk cadeau dan kun je nog wel een (extra) potje breken bij hem of haar. Ja, dat is het soort extraatje dat een geurkaars gewoon nooit kan leveren.

Afscheidscadeau voor je collega verdient aandacht

Een afscheidscadeau voor je collega? Jilster! Want een afscheidscadeau verdient dus zeker de nodige aandacht. Maar ondanks dat, wil je er toch niet al te veel tijd aan besteden, want je hebt het al druk zat. Jilster is dan dé manier om die blijvende indruk te maken op je collega. Herinneringen aan al die jaren samen, komen samen in een fantastische Glossy, boek of tijdschrift. Je kunt besluiten om het helemaal in je eentje te maken, maar je kunt ook een uniek cadeau met al je collega’s maken. Op die manier krijgt de Glossy het boek of het tijdschrift nog veel meer persoonlijke waarde. Helaas is het immers zo dat we meer tijd doorbrengen met onze collega’s dan met familie en vrienden. Dus vast voldoende anekdotes, verhalen, grappen en grollen, maar ook serieuze gebeurtenissen die je erin kunt verzamelen. Op die manier wordt het een naslagwerk van al die jaren dat jullie als collega’s lief en leed hebben gedeeld.

Jilster, werkt eenvoudig en snel

Na het aanmaken van een account op Jilster ga je lekker aan de slag met het tijdschrift, boek of Glossy dat je voor ogen hebt. Het werkt heel makkelijk en online: gebruik je eigen teksten en foto’s, voeg ze toe aan een pagina en verfraai ze door gebruik te maken van allerlei lettertypes en sjablonen. Op de website staan allerlei voorbeelden om je te inspireren.

Related Posts

Coding and marking

TD interieurbouw voor een ontwerp op maat

VOIPZeker 088 nummer