Eijo
Image default
Business

Af en toe extra opslagruimte in Den Haag nodig?

Ik woon in Den Haag en op slechts één moment van het jaar heb ik altijd behoefte aan tijdelijk wat extra opslagruimte in Den Haag. Mijn huisje is niet zo groot. Maar ik kan behoorlijk goed verzamelen. Ik vind het moeilijk om afstand te doen van mijn spulletjes. Ja, ik ben vast een ‘muts’, maar ik ben iemand die durft te beweren dat ze van haar spulletjes ‘houdt’. Maar ik weet ook dat het soms echt de spuigaten uitloopt. En aan het einde van de winter, als de lente er weer aan komt, is het voor mij tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Best ouderwets wellicht. Maar dat maakt mij niet uit. Ik vind het heerlijk om mijn huisje van boven naar beneden weer ‘zomerklaar’ te maken. In de herfst en winter versloft dat een beetje. Maar in de lente, wanneer de dagen weer lekker licht zijn, voel ik nu eenmaal die behoefte. En dan komt extra opslagruimte in Den Haag heel goed van pas. Deze huur je eenvoudig bij Opslagmarkt.

Opslagruimte in Den Haag via Opslagmarkt snel gevonden

En al jaren huur ik dan tijdelijk, ongeveer een maandje, soms wat langer, wat extra opslagruimte in Den Haag. Via Opslagmarkt ben ik in contact gekomen met de verhuurder van deze opslagruimte. Dat ging heel makkelijk. Je zoekt naar wat je nodig denkt te hebben en in welke omgeving en de zoekmachine van Opslagmarkt doet de rest. Ja, het is een soort Marktplaats die we allemaal wel kennen, maar dan voor opslagruimtes. Niet alleen in Den Haag hoor, maar door het hele land kun je op deze manier de voor jou geschikte opslagruimte vinden.

Ik ben in ieder geval heel tevreden met iedere opslagruimte in Den Haag die ik tot nu toe heb gehuurd. Ik ben ook elke keer opnieuw weer uiterst tevreden over de gang van zaken.

Opslagruimte in Den Haag ook voor tijdelijke ‘opvang’

Mijn grote voorjaarsschoonmaak pak ik serieus aan. Kamer voor kamer ga ik mijn hele huisje na. Ik ruim op, gooi weg en maak schoon. Ik zie mijn huisje opfleuren, klaar voor de lente en de zomer. Tijdens die schoonmaak heb ik die extra opslagruimte in Den Haag hard nodig voor de spullen die ik niet wil weggooien, maar van mezelf een tweede leven moet gunnen bij een ander. Omdat de verkoop natuurlijk niet zo snel gaat als ik zelf wil, huur ik altijd een kleine extra opslagruimte in Den Haag. Waar mijn dierbare spulletjes wachten totdat hun nieuwe eigenaar ze komen ophalen. Voor mij een prima oplossing voor tijdelijk wat extra opslagruimte in Den Haag.

 

Related Posts

Toppositie in Google behalen

Woningfotografie van hoge kwaliteit

Voor alle soorten sieraden hebben wij displays op voorraad!