Eijo
Image default
Business

4 tips om inbraak te voorkomen in uw vakantie

Hoe vervelend kan het zijn, dat als u thuis komt van een lange en welverdiende vakantie, er is ingebroken in uw huis. Alle rust die u had, is in één klap weer weg. Zorg er daarom voor dat u voordat u op vakantie gaat onderstaande tips even rustig door neemt. Zo verkleint u de kans op een inbraak en kunt u weer met een gerust hart terugkomen van u vakantie.

#1 Schakelklok

Een schakelklok is de oplossing om de inbreken te laten denken dat er iemand in het huis is. Door een schakelklok aan te sluiten op een aantal lichten binnen uw huis, kunt u ervoor zorgen dat deze lichten bijvoorbeeld elke nacht aan gaan om een bepaalde tijd. Zo lijkt het alsof er iemand thuis is en bijvoorbeeld naar beneden gaat.

#2 Spullen neerleggen

door spullen neer te leggen in het huis en het dus niet picobello achter te laten voordat u op vakantie gaat, lijkt het erop dat er mensen thuis zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld wat bekers met drinken laten staan op de tafel of kunt u wat tijdschriften open laten liggen.

#3 Buren

Vraag de buren of ze elke dag of eens in de paar dagen de post weg willen halen en de planten water willen geven. Daarnaast weten je buren dan ook dat je op vakantie bent en kunnen ze hier rekening mee houden. Wanneer u gordijnen of luxaflex heeft kunt u vragen of uw buren deze dagelijks dicht willen doen voor het slapen.

#4 Social media

Inbrekers zijn ook te vinden op het social media en kunnen tegenwoordig eenvoudig zoeken wie op vakantie gaan. Let daarom op wat u op social media zet. Inbrekers komen overal achter wanneer ze dat echt graag willen. Wanneer u echt de behoefte hebt om mee te delen aan vrienden en familie dat u op vakantie gaat, doe dit dan alleen wanneer uw profiel geheel gesloten is voor onbekende.

Als u er zeker van wilt zijn dat inbrekers geen schijn van kans maken bij uw huis, schakelt u Arend Beveiliging in. Wij kunnen uw huis voor 100% beveiligen tegen inbrekers.

https://arendbeveiliging.nl/

Related Posts

Printers

Telefoonservice gezocht

taffe industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, tafels op maat